店舗概要 Overview メニュー Menu 予約 Booking クーポン Vouchers メニュー MENU 鍋 Hotpots 博多もつ鍋 Hakata-style Hotpot with Offal and Vegetables 宮崎県霧島黒豚の生姜しゃぶしゃぶ Kirishima Black Pork Shabu-shabu with Ginger 暖のおすすめ Recommendations 本日の旬魚の五種盛り合わせ Today’s Assorted Sashimi, 5 Kinds 極上馬刺しおまかせ三種盛り合わせ Assorted Horse Meat Sashimi, 3 Kinds 鹿児島県産黒毛和牛 さつまビーフロースステーキ(100g) Satsuma Wagyu Beef Steak, 100g 出汁が香ります!京風 暖のおでん六種盛り合わせ Assorted Kyoto-style Oden, 6 Kinds 野菜 Vegetables 桜海老ポテトサラダ Potato Salad with Sakura Shrimp 蒸し鶏と大根の胡麻サラダ Steamed Chicken Salad with Radishes 海老とホタテのレモン風味サラダ Shrimp and Scallop Salad with Lemon Slices 肴 Side Dishes 酢もつ Boiled Offal with Ponzu Sauce 明太子の炙り Grilled Spicy Cod Roe 温菜 Warm Dishes 出汁巻き玉子 ~明太高菜のせ~ Japanese Omelette Topped with Spicy Cod Roe and Takana Pickles 料理長自慢の肉じゃが Chef’s Special Braised Meat and Potatoes お肉 Meat Dishes 自家製タルタルのチキン南蛮 Deep-fried Chicken with Homemade Tartare Sauce 出汁で食べる鶏天 Chicken Tempura with Dashi Stock ご飯・麺 Rice / Noodles 桜海老塩焼きそば Salt-flavoured Fried Noodles with Sakura Shrimp